Key Account Manager - Retail

A job that counts.

Career

Fiftytwo søger sælger til retailbranchen

Kan du sælge løsninger til retailbranchen?

Er du proaktiv og tillidsvækkende? Og har du energien, viljen og gåpåmodet til at drive salg og rådgivning ind mod den danske retailbranche?

Så har vi jobbet til dig hos en af retailbranchens førende leverandører. Kontakt Salg- og Marketingchef Peter Møller på e-mail: pmo@fiftytwo.com eller ring og hør mere på tlf.: 25505631 


Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads i bevægelse og et job hvor du får indflydelse samt forskellige udviklingsmuligheder.
  • Mulighed for attraktiv sundhedsforsikring, frokostordning og en aktiv personaleforening.
  • Stabile rammer. Fiftytwo er en del af Bording Group koncernen. 

Om Fiftytwo 

Hos Fiftytwo, leverer vi innovative softwareløsninger og konsulentydelser, der forstærker kundeloyaliteten og øger salgstallene. 

Siden 1952, har vi banet vejen for IT-løsninger til markedsførende kunder inden for retail, leasing og medie. Det har gjort os til eksperter i branchespecifikke omnichannel og datadrevne løsninger.

Gennem tæt samarbejde og struktureret dataindsamling, bruger vi vores store viden og ekspertise til at hjælpe vores kunder med at opbygge perfekte kundeoplevelser.

Vi er drevet af data og ambitionen om konstant at flytte grænserne for at lave ekstraordinære købssituationer, der ændrer vores opfattelse af køb, øger markedsandele og hæver tallet på bundlinjen. 

Fiftytwos kunder er omdrejningspunktet i alt, hvad der laves, og forretningen er bygget op omkring stærke relationer og tæt samarbejde. Kunderne inkluderer store virksomheder som BAUHAUS, Salling Group, Dagrofa, Magasin, Nemlig.com, Matas, Politikken, Information og Alm Brand.

Fiftytwo er en del Bording Group. Bording Group samler marketing, teknologi og rådgivning, med det formål at udvikle virksomheders kommercielle konkurrencekraft.

 

Vi holder løbende samtaler. 

Fiftytwo A/S
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup

 

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.