Technical and Business Responsible for NetBlanket

A job that counts.

Career

Fiftytwo søger en produktansvarlig med forretningsforståelse

Har du det der skal til for at blive teknisk- og forretningsmæssig ansvarlig for NetBlanket?

Vi søger en udviklingskonsulent til Fiftytwo (tidligere Bording Data), der skal sikre at NetBlanket bliver ved med at være kendetegnet ved en unik kundeoplevelse og som den mest effektive blanketløsning til den offentlige sektor. NetBlanket er ejet 50/50 af EG Kommuneinformation (KI) og fiftytwo og indgår i en portfolio af digitale løsninger, der skal automatisere og effektivisere arbejdsgange i kommunerne. KI digitaliserer kommunernes sagsbehandling med NetBlanket og det er Fiftytwo, som har udviklet den digitale blanketløsning, der anvendes mange steder i den offentlige sektor. Som Produktansvarlig får du en afgørende rolle i den videre udvikling, drift og kundeservice.

Fokus på udvikling samt god til at håndtere kunder
Din vigtigste opgave bliver at sikre et godt fundament for NetBlanket, som er en vigtig del af Fiftytwos forretning. Dine ansvarsområder vil hovedsaligt være:

  • Udvikling af NetBlanket løsningerne i C#
  • Sikre en god support til slutbrugerne af NetBlanket og EG
  • Dialog med partnere og kunder om krav og leverancer
  • Agere sparringspartner over for dine kollegaer i teamet – både ift. det tekniske og kunderne
  • Yde kundeservice når du får feedback fra kunderne

Du vil blive en del af et engageret team, hvor der er stor frihed under ansvar samt en forventning om at du kan arbejde selvstændigt. Du vil selv være med til at sætte præg på dit arbejde og hverdag. Der er mange facetter og god variation i arbejdet og du vil komme ind i en virksomhed der er i vækst og hvor der er gode rammer og mulighed for at udvikle sig.

Projektledelse og udvikling
Du har relevant erfaring med IT og trives i en kundevendt og serviceminded rolle. Samtidig har du solid erfaring med programmering i C# (.NET) og kendskab til webservices samt teknologier såsom IIS, MS SQL, Javascript og Angular. Da en vigtig del af rollen er at sikre en god support, skal du også have erfaring med håndtering af kunder. Derudover er det en fordel, hvis du har forståelse for integrationer og har kendskab til kommunerne.

Du skal kunne tage ansvar for egne opgaver og især i forhold til kunder og kolleger, da din indsats er en del af en større helhed. Der skal således være struktur og kvalitet i det arbejde du leverer. Du må meget gerne have arbejdet efter agile projektledelse, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads i bevægelse og et job hvor du får indflydelse samt forskellige udviklingsmuligheder.
  • Mulighed for attraktiv sundhedsforsikring, frokostordning og en aktiv personaleforening.
  • Stabile rammer. Fiftytwo er en del af Bording Group koncernen. 

Om Fiftytwo 

Hos Fiftytwo, leverer vi innovative softwareløsninger og konsulentydelser, der forstærker kundeloyaliteten og øger salgstallene. 

Siden 1952, har vi banet vejen for IT-løsninger til markedsførende kunder inden for retail, leasing og medie. Det har gjort os til eksperter i branchespecifikke omnichannel og datadrevne løsninger.

Gennem tæt samarbejde og struktureret dataindsamling, bruger vi vores store viden og ekspertise til at hjælpe vores kunder med at opbygge perfekte kundeoplevelser.

Vi er drevet af data og ambitionen om konstant at flytte grænserne for at lave ekstraordinære købssituationer, der ændrer vores opfattelse af køb, øger markedsandele og hæver tallet på bundlinjen. 

Fiftytwos kunder er omdrejningspunktet i alt, hvad der laves, og forretningen er bygget op omkring stærke relationer og tæt samarbejde. Kunderne inkluderer store virksomheder som BAUHAUS, Salling Group, Dagrofa, Magasin, Nemlig.com, Matas, Politikken, Information og Alm Brand.

Fiftytwo er en del Bording Group. Bording Group samler marketing, teknologi og rådgivning, med det formål at udvikle virksomheders kommercielle konkurrencekraft.

ANSØGNING

Send dit CV og motiveret ansøgning hertil.

Kontakt Cecilie Peuron Berg, Recruitment Specialist fra Compass, hvis du har spørgsmål:

 cp@compasshrg.com

+45 51 60 72 83

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.