Frontend Developer til e-Commerce 

A job that counts

Career

Vi søger en Consultant/Frontend Developer til e-Commerce forretningen

Som Frontend Developer i e-Commerce bliver du en del af vores konsulentteam i Kolding, der arbejder med vores egen avancerede multi-tenant løsning. Sammen med dine kollegaer står du for at udvikle og implementere kundernes e-Commerce løsning. P.t. har vi omkring 150 kunder og det bliver minimum til en ny kunde om måneden.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team med lang erfaring indenfor e-Commerce i en kraftigt voksende afdeling, der varetager mange spændende opgaver for en bred vifte af kunder indenfor forskellige forretningssegmenter. Samtidig har du via dit team et stærkt hold af kompetente sparringspartnere i ryggen.

Du får din daglige gang på kontoret i Kolding (så vidt COVID-19 anbefalinger muliggør det)

Hvilke opgaver får du? 

Som frontend developer bidrager du til implementeringsarbejdet på både nye og eksisterende på vores multi-tenant e-Commerce platform.

Du træder i karakter som konsulent og rådgiver kunden til best-practice løsninger og er i høj grad selv ansvarlig for at levere og implementere opgaverne. Du indgår i kundedialogen og bidrager med grundlæggende projektledelse, hvor vi arbejder i korte, agile forløb ud fra Scrum framework. Det er en stor fordel, hvis du har konkret erfaring med e-Commerce og således forstår de udfordringer, der skal løses for vores kunder. Du skal være flydende i dansk, da hovedparten af vores kundedialog er på dansk.

Hvad forventer vi af dig? 

Du har en lang videregående uddannelse og har opnået god erfaring med teknologierne:
 • HTML
 • CSS
 • Javascript
Du mestrer desuden dansk og engelsk i skrift og tale.

Udover er kendskab til disse et plus:
 • Javascript (ES6)
 • React
 • Angular
 • Sass

Som person har du øje for detaljen. Du kan holde mange bolde i luften på samme tid og trives i et omstilleligt miljø, hvor du løbende arbejder på flere projekter af gangen. Du har en solid forståelse for brugerinteraktion i forhold til e-Commerce løsninger. Du har desuden erfaring med kundedialog og kan træde i karakter i en konsulentrolle og rådgive kunder om best-practise løsninger, der imødekommer kundens behov på den lange bane, og så har du erfaring med agile leverance- og udviklingsprocesser (scrum).

 

Hvad tilbyder vi?

 • Dygtige og engagerede kollegaer med høj faglighed
 • Veltilrettelagt onboarding-forløb
  Samarbejde med spændende virksomheder
 • Gode interne udviklingsmuligheder
 • Ansvar og frihed til at præge løsningerne
 • En humoristisk og uformel omgangstone
 • Fantastisk sammenhold og teamwork
 • Sociale arrangementer som fx brætspil, fredagsbar, sommerfest og julefrokost
 • Sund og lækker kantineordning og velbrygget kaffe
 • Sundhedsforsikring

Hvorfor Consultant/ Frontend Developer hos Fiftytwo? 

Vi er en virksomhed i stor vækst og udvikling, og det håber vi, at du har lyst til at blive en del af.

Som medarbejder er du vores stærkeste ressource, og derfor vi vil gerne give dig muligheden for at have indflydelse og udvikle dig i en faglig og udfordrende arbejdsdag, hvor hver dag tæller. Derfor er vores mantra: Let’s make it count.

Vi er entusiastiske, passionerede og har et positivt mindset, og vi respekterer hinandens forskelligheder og skaber rum til, at du kan være den, du er. Vores omgangstone er fri og uformel, og der er altid plads til et godt grin. Vi vil have det sjovt, når vi går på arbejde – også når vi har ekstra travlt.

Vores kunder er nogle af de største og mest anerkendte virksomheder, og vores ambition er at spille en afgørende rolle for deres strategiske IT-udvikling og give dem et teknologisk fundament, som rykker dem ind i fremtiden.


Vil du vide mere?

Du kan finde mere om Fiftytwo, vores løsninger og vores medarbejdere på her på vores hjemmeside samt på LinkedIn.


Interesseret?

Consultant/Frontend Developer

Vi modtager kun ansøgninger på Linkedin via Easy Apply, så hvis du ønsker at vedlægge en motiveret ansøgning, så upload den i samme dokument som CV’et. Vi holder løbende samtaler og ønsker stillingen besat snarest. 

Jacob Gammelby Stenhaug, Head of e-Commerce Consulting
+45 27530012
jgs@fiftytwo.com

 

Marianne Schmidt Nellemann, Operations & HR manager
+45 41 95 01 58

mne@fiftytwo.com

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.