PRIVATLIVSPOLITIK

Fiftytwo gør en dyd ud af at opretholde dit privatliv. I forbindelse med implementeringen af de nye tiltag for behandling af persondata baseret på EU’s GDPR og den danske databeskyttelseslov, har vi udført en række initiativer for at sikre, at vi håndterer persondata med en høj grad af beskyttelse af individet.

 

Sikkerhed

Fiftytwo arbejder løbende på at leve op til en høj grad af data- og it-sikkerhed, fysisk og digital, ved at sikre faciliteterne og vores netværk efter gældende standard. Vi har løbende tiltag for at opretholde sikkerheden og uddanner vores medarbejdere til at tage vare på data efter gældende regler. Vi indsamler og behandler kun data, når der ligger et klart formål. Vi indsamler data til almindelig CRM, udsendelse af nyhedsbreve samt statistik over trafik på vores hjemmeside.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du kan gøre indsigelse mod at vi behandler dem. Du kan også bede om at få dine data udleveret, rettet og slettet for så vidt det er i overensstemmelse med gældende lovgivning. Er vores behandling af dine personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører. Det gør sig gældende medmindre vi efter gældende lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Skulle du have spørgsmål eller indsigelser, kontakt venligst vores Data Protection Officer på DPO@fiftytwo.com  

Datatilsynet kan kontaktes i forbindelse med eventuelle klager her: www.datatilsynet.dk