Senior Dynamics 365 and NAV Developer/Consultant

A job that counts.

Career

Fiftytwo søger Senior NAV Udvikler/Konsulent til D365 cloud-baserede brancheløsninger

Hos Fiftytwo er vi ambitiøse og udvikler markedets bedste cloud-enablede brancheløsninger. Målet frem mod 2020 er at blive kendt i det danske marked for bedste Dynamics 365 baserede brancheløsninger inden for vores markeder. Vi søger derfor erfarne og topmotiverede konsulenter/udviklere til vores team.


Som Senior NAV Udvikler bliver du en del af et velfungerende team med dedikerede og dygtige medarbejdere med mangeårig erfaring og en bred vifte af kompetencer og specialer. Fiftytwo leder efter en struktureret teamplayer, der er motiveret for at bidrage til teamet. Sammen med Fiftytwos D365/NAV team vil du skulle deltage i at udvikle cloud-enablede brancheløsninger i Dynamics 365 og det omkringliggende system, deltage i alle faser af softwareudviklingen, samt bidrage til de forskellige processer omkring udvikling af kundernes løsninger. På sigt får du ligeledes muligheden for at rådgive kunderne, samt implementere de udviklede kundeløsninger.

Vores team sidder primært i Aarhus, men det er også muligt at arbejde fra vores kontorer i København og Aalborg.

 

Din profil:

 • Du har 4-6 års erfaring som Senior NAV udvikler og erfaring med udvikling af brancheløsninger.
 • Har en længere videregående IT-uddannelse gerne med matematisk/finansiel baggrund.
 • Er på senior udviklerniveau inden for generel softwareudvikling.
 • Har arbejdet med moderne udviklingsværktøjer, versionskontrol af kildekode og metoder såsom automatiserede test, build og deploy.
 • Har dybdegående kendskab til standard NAV applikationen.
 • Har kendskab til Azure, D365 Apps, Extension v. 2, Visual Code, Powershell.
 • Har en struktureret/metodisk tilgang til opgaveløsning.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende hverdag, hvor du arbejder med nyeste Dynamics 365 og NAV teknologi.
 • En arbejdsplads i bevægelse og et job hvor du får indflydelse samt forskellige udviklingsmuligheder.
 • Mulighed for attraktiv sundhedsforsikring, frokostordning og en aktiv personaleforening.
 • Stabile rammer. Fiftytwo er en del af Bording Group. I koncernen er udvikling af cloud-enablede brancheløsninger strategiske fokusområder.

Om Fiftytwo

Hos Fiftytwo, leverer vi innovative softwareløsninger og konsulentydelser, der forstærker kundeloyaliteten og øger salgstallene. 

Siden 1952, har vi banet vejen for IT-løsninger til markedsførende kunder inden for retail, leasing og medie. Det har gjort os til eksperter i branchespecifikke omnichannel og datadrevne løsninger.

Gennem tæt samarbejde og struktureret dataindsamling, bruger vi vores store viden og ekspertise til at hjælpe vores kunder med at opbygge perfekte kundeoplevelser.

Vi er drevet af data og ambitionen om konstant at flytte grænserne for at lave ekstraordinære købssituationer, der ændrer vores opfattelse af køb, øger markedsandele og hæver tallet på bundlinjen. 

Fiftytwos kunder er omdrejningspunktet i alt, hvad der laves, og forretningen er bygget op omkring stærke relationer og tæt samarbejde. Kunderne inkluderer store virksomheder som BAUHAUS, Salling Group, Dagrofa, Magasin, Nemlig.com, Matas, Politikken, Information og Alm Brand.

Fiftytwo er en del Bording Group. Bording Group samler marketing, teknologi og rådgivning, med det formål at udvikle virksomheders kommercielle konkurrencekraft.

Fiftytwo er Microsoft Guld Partner, beskæftiger 80 medarbejdere og har hovedkontor i København.

 

Ansøgning

Send dit CV og motiveret ansøgning til contact@fiftytwo.com

Vi holder løbende samtaler. 

Fiftytwo
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V

Att.: Gitte Straagaard

 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte: 

Henrik Slot Hansen, Konsulentchef
Telefon: +45 43 24 53 34
Email: hsh@fiftytwo.com          

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.